Nejnovější recenze ze sekce Klece pro hlodavce
- moc krásná klec, praktická, velká
- Prostorna
- Tri vstupy
- velká, kvalitně zpracovaná, bytelná klec
- pítko, seník
- hloubka vany
- plastové patro a miska
Snižuji hodnocení o půl hvězdičky jen proto, že je v kleci naprosto zbytečně plastové patro a miska. Obojí je pro hlodavce nevhodné a stejně to člověk musí vyndat a nahradit. Tzn. od výrobce je to pouze tah, aby mohl za klec účtovat víc. Jinak klec naprosto doporučuji, otevírání ze shora je naprostá paráda.
- Špatně se mi to skládalo jednotlivé díly nesedí, spodní díl byl po rozbalení prasklý. Nekvalitní materiál. Špatně se bude udržovat, pokud budu muset čistit, tak zase dlouhá doba na složení.
Pro mě zklamání.
- Velký prostor
- Spousta doplňků
- Moc pěkná
- Křeček vypadá spokojeně
- Klec pro menší hlodavce, moc hezká, barevná, jednoduché sestavení
Klec pouzita pro Osmaka a ten si ji chvali a je spokojen
Vše sedí perfektně
- Krecek nema co kousat, nejsou zbrdliny
- Prostor a vybaveni
- Pohled pres plast mirne zkresluje pohled dovnitr
Pekne zpracovana klec,dostatecne vyuzitii pres mensi rozmery,lze dokoupit prislusenstvi, kolecko oddelavaci, krecik si rychle zvykl
- velikost klece je super
- Dobré balení
- Jednoduchá montáž
Klec je pěkně velká, pořizoval jsem ji pro činčilu, a nemohl jsem najít větší, klec než jsme měli. Tato klec je jedna z mála, ze které jsem měl na výběr a zatím to vypadá, že jsem vybral dobře a Činčila bude spokojená.
- Má rozměry, které potřebuji do regálové ubikace.
- Dvoje otvírání, seník, pěkné barvy.
- Není tak vysoká, jako klasické klece, proto jsem si ji vybrala - mám v ubikaci určité rozměry a sedne to přesně.
- Kovová část se nedá se složit, což mi ale nevadí.
- kvalitní zpracování
Škoda, že na bočních stranách klece není více horizontálních mříží (pouze jedna), bylo by možné snáze uchytit různé doplňky, např. jesličky na seno. Takto je lze umístit pouze zezadu.
- Kvalitní
- Cenově dostupný
- Estetický
- Musí se kus po kusu složit
- Prostorná klec
- Možnost otevírání z vrchu
- Pěkný design
- Není možnost pořídit klec ve variantě bez VYBAVENÍ
- Uvítala bych větší výběr barev vaničky. Nyní lze pořídit jen v kombinaci šedá a bordó
- Plastová vanička je měkčí, než jsem zvyklá u jiných výrobků Ferplast.
Celkově jsem s klecí spokojená, pro dva morčíky LUXUS.
Super, že jde otevírat i z vrchu, lépe se čistí.
Jen škoda, že nelze objednat bez vybavení. Přiložené plastové doplňky nepoužívám a rovnou nahrazuji dřevěným domečkem, klasickým seníkem a kameninovou miskou.
Sestavení náročnější, ale dle přiloženého návodu nakonec zvládne i "netechnický" typ.
Skvělá a obrovská klec, nemůžeme si vynachválit a hned se objednala ještě jedna
- Lze libovolně nakombinovat a sestavit spoustu různých tvarů podle místa, které máte
Za málo peněz hodně muziky. Velmi kvalitní produkt.
- Ideální pro akční zvířata, podestýlku nerozhazejí mimo box.
- Velmi křehký materiál (horní čirá část). Jeden box přišel již v balíku zcela prasklý. Bohužel šetří se všude, tedy i na výrobě tohoto produktu. Máme stejný box 10let starý a kvalita je úplně někde jinde. Absolutně nedoporučujeme.
Tyto boxy bývaly kvalitní. Už to tak bohužel není. Velmi křehký materiál (horní čirá část). Jeden box přišel již v balíku zcela prasklý. Bohužel šetří se všude, tedy i na výrobě tohoto produktu. Máme stejný box 10let starý a kvalita je úplně někde jinde. Absolutně nedoporučujeme.
Opravdu velká a bytelná klec pro dvě morčata.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »