Nejnovější recenze ze sekce Klece pro hlodavce
- klec je vyrobena z pevného materiálu
- jednoduchá montáž
- velkorysé vnitřní vybavení klece
- hezký a decentní design
- pro 2 morčata příjemně prostorná
- velké mínus je, že zakončení kovových částí (drátů) v horní části klece nejsou nijak opracovaná, takže si je buď musíte zabrousit sami nebo budete mít ruce plné krvavých šrámů, protože jsou opravdu hodně ostré
- vnitřní vybavení klece je s výjimkou žebříku z plastu, což by sice mohlo být fajn na údržbu, ale protože to morčata okusují, nemohu to vybavení použít
Nebylo úplně snadné najít v nabídce klecí v obchodech i na internetu dostupnou, pevnou klec s délkou 120 cm, tak aby byla v decentní barvě, s chromovanou kovovou částí a měla otevírání jak shora, tak i částečné z boku. Takže jsem smířená s tím, že vnitřní vybavení jsem musela koupit jiné a ostré hrany zastřižených drátů si musela obrousit. I přes to brblání bych ji tedy koupila znova :)
- Prostě variabilní a velky
- Kvalitní čistá práce a lehké sestavení
- Musím dokoupit další, protože skýtá mnoho možností :-)
Doporučuji, zvířata jsou šťastná
- v kleci je dost místa a zároveň prolézačky
- vhodné pro myši ve smyslu, že z klece neutečou
- poskládat tunely není zrovna nejjednodušší a s tím souvisí i horší čištění klece
- myši vše ohryzávají a u této klece je nevýhoda, že spoje tunelů jsou plastové, tedy spíš po čase už nejsou, protože to je rozkousané
- kolotoč hrozně vrže, promazané to vydrží pár hodin, tak jsme to museli odebrat z klece
Klec je pěkná, ale tunely jsou poměrně křehké, proto jsme je výrazně zkrátili, myši jsou schopné lézt i po mřížích, tak se dostanou všude, kam potřebují. Kolotoč je k ničemu. Základní předpoklad, aby myši nikde nezdrhali, to splnilo.
Králík se zdá být ve výběhu spokojený
- Kvalita
- Pevnost
- Variabilní
- Dobrá výška ohrady pro králíka.
- V krátkém čase se vytrhávají vlisované kroužky k uchycení vrchní sítě !sítě
Nutno brzy opravit vlisované kroužky, bylo by dobré, kdyby byly vlisovány do pevnějšího materiálu
Krásná a prostorná klec pro jedno morče. Rychlá montáž dle přiloženého návodu. Doporučuji dokoupit vhodnější vybavení klece, napáječku. mističku, domeček, atd.
Inter Zoo klec ROCKY + TARAS béžová 42×28×38 cm
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v JK ANIMALS
Hůře se skládá dlouhý ohnutý tunel. Musí se skládat silou, aby to vůbec drželo a dávat pozor, aby díly nepraskly, jelikož je to plast.
- Rychlost a spolehlivost
- jednoduchá montáž
Ferplast Klec Arena 120 125 x 64,5 x 51 cm
Přidáno: 4. června 2024
(naposledy upraveno 4. června 2024)
Zakoupeno v SpokojenéMorče.cz
- :)
- Opravdu velký výběh pro morče
- Dobře se udržuje čistota (zamést, utřít)
- Neprosákne k povrchu podlahy
- Celá ohrádka kvalitní
Bezvadná klec pro malé hlodavce, prostorná, poschodí, všechno uspořádané, lehce ji lze uklidit.
- Dobrá cena
- Klec je pro džungarského křečka parádní. Pouze jsme vyměnili doplňky jako je domeček, kolotoč a misky za dřevěné a keramické. Dali pár prolézaček a křeček vypadá spokojeně :-)
Nevýhoda klece, pouze pokud budete chtít křečka z chs Mazlíčci z Brna, v tomto případě radši volte plastový box z Ikey, který nám chovatelka doporucila a křečka nám do této klece neprodala. Naštěstí existují i jiní chovatelé, které zajímá spíš jestli víte jak se o křečka starat, co vše potřebuje, nadšení a láska ke zvířatům, než, že máte o 10 cm menší klec.
velká a prostorná klec
Bylo neskutečně složité vnitřní vybavení klece složit (i s návodem). Těžko se to tam vešlo, navíc se tunýlek neustále rozpadal, museli jsme přelepit izolepou. Určitě bych znovu tuto klec pro křečka nekoupila.
- Lehce složené
- Lehce rozložené
- Skladné
Zakoupené jako ohrádka pro želvu, maximální spokojenost
- Klec byla již poskládána.
- Rychlost dodání.
- Pamlsky na víc k objednávce zdarma.
- moc krásná klec, praktická, velká
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »