Nejnovější recenze ze sekce Klece pro hlodavce
- Celkem jednoduchá a promyšlená skládací konstrukce
- Nedbale provedeno
Výrobce je sice z D, ale vyrobeno je podle krabice v Číně. Tomu odpovídá i zpracování - na dvou místech špatně provedená povrchová úprava a dráty začínaly rezavět a jedny spojovací očka do sebe nezapadaly - spojil jsem svépomocně drátem. Ano, mohl jsem reklamovat a požadovat bezvadný výrobek, ale vzhledem k tomu, že jsem potřeboval rychlou ochranu slepic před kunou, jsem nereklamoval.
Velmi pěkná a prostorná klec
- Praktické
- Jediná takto vymyšlená klec pro králíky a morčata. Mechanismus čištění dvoupatrové klece pomocí podestýlky v šuplíčkách.
- Drátovaná čela i boky mají z vnitřní strany kovové lišty, asi proti drápkům. To mi přijde dobře vymyšlené.
- Klec má drátovaná čela kombinovaná s průhledným plastem kvůli vypadávání podestýlky.
- Odbytá výstupní kontrola. Přišel proražený šuplíček a zlomená laťka. Mam z toho pocit, že to ani nešlo přehlédnout.
- Celkově provedení není precizní, spíše odbyté. Něco je natřeno, něco ne.
Jako kutil bych tuhle konstrukci dlouho vymýšlel a všechny ty konstrukční drobnosti (mřížky,lamina,kování , laťky apod.)by se asi v malém množství prodražili. Minimálně by to sežralo hodně času.
Na druhou stranu je vidět, že se na výrobku hodně šetří.
Za tuhle cenu je hodně nepříjemné pořídit výrobek dodělej/oprav si sám .
Obdobnou konstrukci jsem však na trhu nenašel, tedy jsme i přes obdobné recenze klec pořídili s rizikem, že bude nějaký problém. Holt prasklý šuplík dolaminuju a zlomenou laťku si uříznu novou. Ale za ty peníze ♂️♂️
- Paradni klec pro chov hlodavců a králíčku s výbavou . Skvěla cena za parádní produkt
Sestavit klec nám trvalo ve dvou lidech asi hodinu. Při jakékoliv další manipulaci nebo čištění se tunely rozpojují, spojovací kroužky jdou velmi obtížně nasadit, nedrží v sobě, po několika pokusech jsou vnitřní výstupky zničené. Neuvěřitelné nepoužitelný systém spojování. Ale co čekat od Polského (čínského) výrobce...
Se chybí klec a není zdrava
- Velká klec, koupili jsme za přiměřenou cenu
- Zbytečně komplikované řešení horní části - kovové klece. Zbytečný horní rám, příliš mnoho malých plastových částí atd.
- Plast není příliš pevný - králík skočil na otevřenou horní část a plastový rám se tím zlomil. Náhradní horní rám samozřejmě nejde sehnat a dokoupit
- Při otevření horních částí máte pocit, že se plastové úchyty, na kterých ty mřížky mají držet v horním rámu, každou chvíli zlomí.
- Nepochopila jsem důvod vroubkované plastové spodní části klece. Zvířatům asi nikdy nebudou "klouzat" tlapky v podložce klece, takže vroubkování mi nedává smysl, jen ztěžuje umývání klece.
Za ty peníze je to jen líbivý výrobek. Zbytečně složité zpracování, které jen zvyšuje cenu a je nevyužitelné. Nechápu důvod vyklenutí stropní části, akorát to zabírá víc místa.
Čekala jsem bytelné zpracování, ale není tomu tak. Naopak vytvořili spoustu potenciálních problémů - částí, které se zlomí.
Klec je v pořádku
Moc pěkná klec, odpovídá popisu v inzerátu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
plni ucel pro 2 krecky
- Pevný materiál, rychle se montuje, dá se kombinovat s klece od jiné výrobky.
- Materiál je pevné, rychle a snadno se montuje, dá se kombinovat různá klece ( dokonce i z jiného výrobce).
- Je docela prostorná, spousta místa na zavěšení poliček, hamaků apod., dno je poměrně hluboké
- Spousta příslušenství součástí balení + jistota, že do klece všechno zapadne
- Obsahuje návod na sestavení
- Hezký design, odpovídá fotografiím
- Dvířka z boku klece i nahoře
- Možnost dokoupit náhradní dno i příslušenství ve stejné barvě
- Stabilita nic moc (docela se kýve)
- Na dně vaničky jsou vystouplé plastové "čudlíky", které zakrývají šroubky nožiček = dno není jednolitě ploché
- Při mytí to bude s nožičkami asi pain. Pokaždé je odšroubovat a zase vrátit není úplně uživatelsky přívětivé
- Dobrý přístup z vrchu
- po chvíli přemýšlení je kompletace skutečně jednoduchá
- snadno přemístitelné
- přiložený návod není příliš návodný
Výběh jsem kupovala na dva pokusy od prvního dodavatele přišel poškozený, některé spojovací prvky byly zoxidované, takže jsem zvědavá, jak výběh zvládne mokré počasí. Druhý pokus nákupu už byl úspěšný. Nový výběh skutečně nejevil známky oxidace ani jiného poškození. Návod tedy není moc návodný, ale je potřeba chvíli přemýšlet, pak je to jednoduché.
- Kvalita zpracování
- Návod na složení online
- Opravdu velká a bytelná klec
Klec jsem kupoval pro ježka a automaticky jsem vzal tu největší. Klec má hluboké dno, velké rozestupy mezi mřížemi, takže se tam ježek nešprajcne, dostatečně velký domek se schůdky a miskou, pro králíky je u klece taky napáječka a boxík na seno.
Klec je opravdu robustní, velká, těžká a vypadá, že něco vydrží.
Za tu cenu naprosto parádní koupě.
- Celkem kvalitně zpracované, variabilní, dá se s tím dost "vyblbnout". Doporučuji koupit rovnou min. 2 balení (pro větší konstrukce; problémové díly (bylo jich jen pár) nahradíte z druhé sady a to co zbude se dá použít jako stěna(y), která bude chránit dráty před nenechavými zuby mazlíčků). ;-)
- Některé díly nejsou natolik rovné, aby si to sedlo.
- Chybí "centrální" (středový) spojovací článek pro složitější konstrukce, ale dá se to obejít použitím stahovacích pásků.
A.K. for Pets B.V. Výběh pro dr.savce krytý Castle kov 144 x 112 x 60 cm
Přidáno: 4. července 2023
(naposledy upraveno 4. července 2023)
Zakoupeno v MazlicekShop.cz
- ohradku jsme chtěli pro malá kuřatka a museli jsme okolo přidat ještě kraličí pletivo
pěkná velká klec lehce smontovatelná
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »