Nejnovější recenze ze sekce Klece pro hlodavce
- Mám tyto klece již dvě, plně smečkám potkanů vyhovují. Jednoduchá údržba, přístup, možnost vložení dalšího patra a zařízení. Prostorná.
- Možnost poničení přepravou.
- pro králíčka dostatečně velká
- vybavení
Poměrně tenký kov, příliš snadno se ohýbá, již po 3 dnech na zahradě se na konstrukci objevují na některých místech stopy rzi. Celkově velmi špatný poměr kvalita cena. Jinak jako konstrukční nápad nevypadá špatně, kdyby jen byl použit kvalitní materiál...
- levný a kvalitní
- nevím jak tam dám pití je tam tedy dírka na to, ale nevím jak to zaháknu ke kleci
Nepřišly mi boční dvířka. Klec byla pečlivě zabalená ale obsahovala pouze dvířka horní. Bohužel nemám čas na reklamaci,protože za 2 dny jedu pro králíčka. Dávejte pozor,jestli obsahuje vše!
- Prostorna
- Je to dobrá věc pro Míši a křečky.
- Klec je velká, prostorná
- Vstup do klece je umístěn nahoře
- Klec neodpovídá fotce
- Na prodejně mají vystavenou stejnou klec jako na fotce, ale výrazně levnější
- Pletivo (bočnice) jsou složeny z několika kusů, proto nechápu, proč jsou dveře na horním díle. Kdyby se dala klec otevírat z boku,bylo by to lepší. Nevím, jak bude naše fretka z klece vylézat.
- Celkově zklamání - a o to větší,když jsem tu klec viděla vystavenou na prodejně. Rozhodně nebyla složená z několika kusů pletiva.
Kdybych klec nutně nepotřebovala,tak ji určitě vrátím. Objednala jsem ji v eshopu kvůli dopravě,protože bych ji neměla jak dopravit domů. Takže ji nebudu vracet. Ale velké zklamání,když jsem zjistila, že osobně na prodejně bych ji zakoupila levněji a ještě pevnější. Takhle se bojím,že čím častěji budeme klec rozebírat kvůli čištění, tím dříve se rozpadne.
Dobrá cena, dobrá kvalita.
Klec je ideální pro jedno morče. Výborné je horní víko pro manipulaci s morčátkem.
- jednoduše se skládá
- je lehký
- přijatelná cena
- pro zajíčka je dostatečně velký
- krycí látka (stříška) je malá - zastřeší sotva čtvrtinu výběhu
- vše O.K.
Klec je krásná a hodně prostorná. Vana je super vysoká nikde neletaji hobliny.
vše OK.
Klec prisla rozbita, nikdo to neresi. Protoze slo o osobni odber, nevzala jsem si ji, objednavali novou a zase tyden ticho po pesine. Nulova komunikace. Vymlouvaji se na dodavatele. HappyZoo proste jen preprodava vyrobky druhych, ale pak odpovednost nenese za nic. Za rozbite zbozi, za nedodane zbozi, zoufalost.
- skvělá velká klec za malou cenu
Vnitřní vybavení,žebříčky a miska nejsou pevně uchyceny,potkánci do rána vše “zbourají”.Po úpravě jsme již spokojeni.
- snadné sestavení
- výběh je dobře upevněný v zemi, takže je pro morče bezpečný
- síťka nahoře a plachta přes polovinu výběhu kvůli stínu
- velikost výběhu
zatím jsem jen postavila, což bylo jednoduché
uvidíme, jaký bude užitek
kvalitní, designová klec, praktické 30 cm vysoké nohy, hezké vybavení klece, velké horní otvírací víko
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »