Nejnovější recenze ze sekce Klece pro hlodavce
Použitelné nikoli jako stálá klec, ale jako transportní je optimální - případně "na víkend"
- Obrovská klec, pro pět morčátek ideální
- Nesnadné složení klece, ale dá se zvládnout, chce to pevné nervy, ale po složení je klec opravdu nádherná
Tak s klece jsem nesmírně nadšena veliká prostorná morče se tam bude mít jak v hotelu
- Nekvalitní zpracování. Produkt je pro malé zvířátko, síť je připevněna sponami tak, že by zvířátko uteklo.
líbí se mi venkovní ohrádka pro morčátka je to moc krásný a hezký moc dekují
- snadná montáž
- vše pasovalo
- celkový vzhled
Části ohrádky využity jako zábrana míst, kam neměla štěňátka chodit a k ochraně schodiště, aby štěňátka nespadla.
Účel splnila, i když trochu jinak.
Produkt naprosto vyhovuje mým potřebám, je v podstatě bez nutnosti montáže - pouze "zacvaknutí" na stranách, které je ale bytelné a spolehlivé. Tím pádem je i čištění hračka, zvířátko je spokojené a já též. Do budoucna zřejmě 1 nebo 2 další přikoupím.
líbí se mi domácí ohrádka pro morčátka je to moc krásný a hezký moc dekují a doporučují všem
moc hezká klec vejdou se mi tam 2 králíci v pohodě
- Skvělé precizní zpracování
- Nízká základna, pro morčátka ideální výška
- Chybí mi boční otvírání, je jen v přední části na krátké straně pro výlez morčátek a při délce 120 cm by mohla být alespoň z jedné strany otevírací spíš na boku z dlouhé strany.
- Nádherná klec pro dvě morčata
- Prostorná a elegantní kus
- Morčata milují chození do patra
- Vratká konstrukce
- Hůře se čistí, díky nožičkám
- Složitější instalace
Klec je opravdu krásná, morčata jsou spokojeni, jen mi přijde trochu vratká, uvidíme, jak dlouho vydrží
- Super veliká klec pro morčátko, aby se mohl dostatečně proběhnout!
Super velikost pro 1-2 morčátka.
- Jsem moc spokojená a hlavně je spokojený morče
pro myšku dostačující, dají se koupit náhradní části-dolní vanička
Bezva přepravka
- Výběh je funkční, mohl by mít jen zespoda pletivo proti poškrábání před nočními predatory
- Velmi jednoduchá montáž.
- Moc krásné provedení.
- Domeček, schůdky, patro, stříška a proti podhrabávací mřížka jsou skvělé doplňky!
- Kvalitní a bytelné provedení.
- Velikost je vyhovující.
Dobrá ohrádka.