Nejnovější recenze ze sekce Klece pro hlodavce
- možnost odklopení
- kvalita provedení
- bohaté příslušenství
Koupili jsme na základě zkušenosti s větší verzí (120 cm). Zakoupeno jako "letní byt" pro králíka na chalupu. Větší verze je pro králíka komfortnější, ale na přechodné období pro králíka s volným pohybem po "bytě" vyhovuje i tato kratší verze. Doporučuji.
Klec krásně prostorná, zvířátka jsou maximálně spokojená, ubytko zapadá do interiéru jako kus nábytku.
Jedna žbrdlina nebyla přivařená ke konstrukci, ale na funkci to nemá vliv a reklamací se kvůli tomu zabývat nehodlám.
Klec je větší než se dle obrázku zda, ale to je jednoznačně benefit...I když teď budeme vzhledem k dostatečném prostoru pořizovat křečky dva
- Pěkná velká klec
- Pohodové sestavení, chytré řešení pro čištění klece.
- Domeček je malý, pouze pro nejmenší křečky, a nejde uchytit ke kleci.
- Prostorná, hezká klec.
- Kolečka.
- Plastová patra.
- Nízká cena
- Patra a žebříky jsou nestabilní
- Kolečko je nepoužitelné
- dostatečně velká klec pro králíka
- široká dvířka přes celou delší stranu
- poměrně vysoké dno, nepořádek nelítá ven
- v černé barvě vypadá v bytě velmi dobře
- při otevření dvířka trčí nahoru do prostoru, občas spadnou
- horší zpracování než dříve
- podlaha je vroubkovaná a hůře se udržuje
- seník nepoužitelný
Dostatečně velká klec pro králíka na noc. Jedna z mála vhodných na trhu. Má široký vstup a králík se s ní hned sžil.
Oproti předchozí kleci od stejného výrobce ale bohužel horší zpracování - měkké plasty a hlavně slabé úchyty, které králík za pár nocí překousal (u předchozí klece byl plast tvrdší a silnější a nepovedlo se mu to za několik let). Volnější uchycení mříže na plastovém dně, takže s ní může v noci snadno lomcovat.
Plastový seník k ničemu, seno hodně vypadává ven z klece na podlahu a králík se k němu těžko dostává. Museli jsme dát pryč a seno pokládáme volně. Jiné příslušenství jsme ke kleci nedostali, tak nemůžu hodnotit.
Přes uvedené výhrady spíše doporučuji, metrová klec je pro králíka minimum a moc lepších na trhu není. Cena kolem tisícovky je celkem přijatelná.
- Pevna, robustni a dumyslna konstrukce
- Snadne sestaveni, vsechny komponenty do sebe dobre zapadaji a licuji
- Chybi papirovy navod k sestaveni (ale na YOUTUBE je dobre instruktazni video)
- Horni viko nedrzi otevrene (nelze otevrit do mrtveho uhlu)
Velmi dobra a kvalitni klec, jsme nad miru spokojeni. Urcite doporucuji
- Prostorná, dobře řešená
Celkově není klec příliš "robustní" - uvidíme, až bude mít své obyvatele; snad neutečou.
Prostorná klec.
- Skleněné dno byla nutná volba pro potkany, které se plastovým opakovaně prokousaly. Klec se sklem vypadá moc pěkně, oproti plastu, moc se všem líbí.
Nutnost opatrnější manipulace při čištění.
Vysoká pořizovací cena.
krásná velká prostorná klec na fretku
Klec je opravdu nádherně prostorná a moc hezká.
- Velká, prostorná klec z pevného materiálu. Morčatům se moc líbí. V případě potřeby možnost použít i jako dvě oddělené klece, pokud v té vrchní zaslepíte otvor pro průchod.
- Pro morčata strmý žebřík a klouže...
- Prostorný
- Patra se dobře mění a oddělávají
Akorád klec pro morče.
- Ubikace u nás slouží třem pískomilům. Klec se dobře čistí, ale sestavování určitě není vhodné nechat na dětech. I dospělý si napoprvé musí trochu zapřemýšlet, návod není zrovna detailní.
- Na zvířata jde krásně vidět. Lehké a variabilní řešení, pro nás výhodnější než skleněné terárium, i když musíme dokupovat náhradní díly - spojovací kroužky hlodavci snadno rozhryžou. Stejně jako misky. Běhací kolečka jsme je rozhryzat nenechali. K běhání neslouží, špatná konstrukce, visí nakřivo.
- Dá se snadno rozebrat a pořádně vyčistit ve sprše. Jednotlivá patra se dají dobře vyčistit papírovým ubrouskem a octovou vodou.
- Použitý plast by mohl být bytelnější, horní plastová dvířka - zobáček praskl, když se je dítě snažilo otevřít, bočnice praskla při sestavování dospělým, toaleta už má po 6 měsících užívání taky nějakou prasklinu.
- Tato klec je vhodná jak pro hlodavce, tak i pro ptáky.
- Já dávám velká běhací kolečka a nevejdou se mi dvířky.
Tato klec je velká a přitom lehká. Oproti jiným klecím byla sestavena během 10 minut. Cena je výborná a klec kvalitní, hodí se pro různé druhy zvířat. Funguje přesně podle očekávání a mile mne překvapilo jednoduché a flexibilní připevnění prkének.